Om oss

Svensk Lekplatskontroll AB är ett konsultföretag som främst riktar sig till kommuner, bostadsföretag, samfällighets- och bostadsrättsföreningar.

Företaget arbetar främst med lekplatsbesiktningar främst i Stockholmsregionen. I södra och västra Sverige gör vi besiktningsresor på våren och hösten. Vill ni få förslag på ombyggnation eller nybyggnad av lekplatser inklusive växter och träd på lekplatsen ger vi gärna det. Kontakta oss så ger vi er en prisbild på kostnaden. Vi utgår gärna från den utrustning som ni har idag och kontrollerar om den kan användas på nytt för att spara kostnader.

Önskar ni få komplett utförda arbeten har vi kontakt med lokala entreprenörer som har stor erfarenhet av lekplatsarbeten. Tillsammans med dessa kan vi erbjuda våra kunder kompletta arbeten.

Spetskompetens om lekplatssäkerhet och lekplatser är nyckelbegrepp för oss.

Företagets ägare, Sven Erik Henriksson, är hortonom och landskapsarkitekt LAR/MSA med mer än 35 års yrkeserfarenhet. Certifierad besiktningsman. Utbildar inom lekplatssökerhet

Fördelarna med all låta oss besiktiga lekplatsen är bland annat:

Svensk Lekplatskontroll meddelar omgående om något måste repareras.
Minskade underhållskostnader på sikt genom att redskapen sköts fortlöpande.
och det viktigaste…

Säkra lekplatser för barnen som uppfyller dagens krav.

Priser

Vi offererar gärna våra tjänster till er.

På övriga arbeten som t ex reparationer och ombyggnation eller årlig säkerhetsbesiktning lämnar vi prisuppgift i det enskilda fallet via lokala entreprenörer.

Adress:

Svensk Lekplatskontroll AB
Sparrisbacken 65
165 61 Hässelby